0
bonaccia
Termeni si conditii

Termeni si conditii

Acești Termeni și Condiții aparțin firmei S.C. Vival Serv S.R.L (înregistrată la Registrul Comerțului Constanta sub nr. J13/545/1994 , având CUI  5130591 ), denumită în cuprinsul acestui site și „ Bonaccia”, „magazin online/virtual”, „site” sau „noi” și privesc serviciile oferite prin intermediul magazinului virtual www.bonaccia.ro

Termenul „Client” face referire la toate persoanele fizice și/sau juridice care accesează magazinul online sau comandă, prin orice mijloc agreat de Bonaccia.ro , produsele de pe site-ul www.bonaccia.ro.

Utilizarea de către Client a site-ului www.bonaccia.ro echivalează acceptarea Termenilor și Condițiilor (T&C) din prezentul document, precum și asumarea expresă a faptului că Bonaccia.ro îsi rezervă dreptul de a revizui și actualiza site-ul și întreg conținutul său (incluzând prezenții T&C) fără notificare prealabilă – fapt care nu exonerează Clientul de obligația de a cunoaște și resepcta conținutul acestui site.

 

Contul Client

 

În vederea folosirii site-ului www.bonaccia.ro și a serviciilor oferite de magazinul online, Clientul se obligă să:
– furnizeze date reale și complete, completând toate câmpurile solicitate în formularul de înscriere și să le actualizeze ori de câte ori intervin modificări.
– furnizeze o adresă de e-mail validă și să activeze contul creat și atașat respectivei adrese de e-mail. Autentificarea și urmărirea comezilor se va face cu ajutorul aceste adrese de e-mail motiv pentru care va recomandam să indicați o adresă pe care o utilizați în mod recurent.

www.bonaccia.ro îți rezerva dreptul de a anula conturile și/sau comenzile plasate din conturi care prezintă suspiciunea unor conturi false sau conținand informații neveridice.

În cazul în care www.bonaccia.ro constată că, în crearea Contului, Clientul a furnizat date nereale, neactuale sau incomplete, care i-au adus prejudicii, poate angaja răspunderea civilă sau penală a Clientului, dupa caz.

 

Comandă și plată

 

Clientul va plasa comanda online și va primi confirmare pe e-mail ( la adresa cu care a fost creat Contul client).
Toate prețurile și, dupa caz, costul de livrare sunt exprimate în RON și includ TVA, în cuantum de 19%.
Prin plasarea comezii, Clientul confirmă că își asumă și acceptă Termenii și Condițiile și se obligă să ridice colteul și să platească prețul afișat în Coșul de cumpărături. www.bonaccia.ro se obligă sa livreze produsul la adresa comunicata digital de către Client.

Obligațiile Clientului

 

Clientul se obligă să respecte următoarele asumându-și în totalitate consecințele unor acțiuni contrare celor de mai jos :
– sa nu foloseasca informațiile, pozele sau orice alte materiale de pe site în scop comercial, sau orice alt scop exceptând scopul personal. Folosirea sub orice formă, incluzând scopuri publicitare/comerciale este strict interzisă.
– să nu copieze, multiplice, distribuie sau folosească informațiile, pozele sau orice alte materialele (grafică, logo, design) de pe site, fara acordul scris, obținut în prealabil de la www.bonaccia.ro. Toate aceste elemente sunt proprietatea wwww.bonaccia.ro și sunt protejate de legea privind drepturile de autor.

 

Date cu caracter personal

 

www.bonaccia.ro se obligă să nu divulge terților datele personale ale Clientului (precum nume, prenume, adresă de corespondență, telefon, adresă de e-mail), fără acordul acestuia, cu excepția cazurilor prevăzute de legislația română. Magazinul online www.bonaccia.ro este gestionat cu respectarea prevederilor Legii nr. 677/2001 (pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date), modificată și completată, și Legii nr. 506/2004 (privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice). www.bonaccia.ro se obligă să stocheze și administreze datele personale furnizate de Client în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate( comandă, livrare, comunicare, marketing, publicitate).

 

Disclaimer

 

www.bonaccia.ro lucrează cu specialiști în domeniul artei fotografice pentru a pune la dispoziția Clientului imagini de calitate, care reflectă calitatea și detaliile produselor noastre. Cu toate acestea, dorim să atragem atenția asupra faptului că, deși fotografiate individual și acordând atenție tuturor particularitățor, pot apărea diferențe între imaginea de prezentare și preparat. Aceasta se poate datora setărilor aparaturii foto sau a device-ului pe care Clientul vizualizezează imaginea. www.bonaccia.ro. nu poate garanta o acuratețe 100% a culorilor și texturilor.